1st Giveway By FWS

10:03 AM

1st Giveway By FWS

Syarat-syarat
1. Blogger Malaysia
2. Follow Instagram :
3. Follow blog :
4. Follow  G+
5. Like FB
6. Follow twitter (yang tak ada, dikecualikan)
7. Klik Nuffnang
8. Klik Iklan *tunggu hingga habis loading*
1 | 2 | 3 |
Cara-cara nak join?
1. Buat Entry yang bertajuk "1st Giveway By FWS "
2. Letak Banner dan backlinkkan ke entry ini
3. Letak username ig korang dalam entry tu: IG npbalqisbatrisyia
4. Comment link entry korang !
Hadiah-hadiah Yang Menanti?
1. Diskaun RM10 shopping di FashionStorebyfw (FWS) x3 pemenang
2. Topup RM5 (FWS) x2 Pemenang
3. Header + Watermark Logo ( Sis Awadah ) x3 pemenang
4. Topup RM10 (JMBELOG) x2 pemenang
5. Topup RM5 ( Abam Kie ) x3 pemenang
Pemilihan pemenang melalui random.org
Banyak kan hadiah yang disediakan? kalau rasa nak menang, anda ada masa 1 bulan untuk join !
1April 2017 hingga 1Mei2017

You Might Also Like

6 cutie berceloteh

  1. Terima Kasih join:) senarai peserta dah diupdate. goodluck!
    ; http://fws00blog.blogspot.my/2017/04/senarai-peserta-1st-giveway-by-fws.html

    ReplyDelete
  2. singgah & follow dari segmen yang sama :D

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/04/1st-giveway-by-fws.html

    ReplyDelete
  3. ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ
    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ

    ReplyDelete
  4. jalan2 dari giveaway yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/04/1st-giveway-by-fws.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • ุณُุจْุญَุงู†َ ุงู„ู„ّู‡ (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • ุงู„ุณู„ุงู… ุนู„ูŠูƒู… ูˆุฑุญู…ุฉ ุงู„ู„ู‡ ูˆุจุฑูƒุงุชู‡ ฮ‘ั•ั•ฮฑโ„“ฮฑะผฯ…'ฮฑโ„“ฮฑฮนะบฯ…ะผ  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  ๐Ÿ’– 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...