Syarat-syarat 1. Blogger Malaysia 2. Follow Instagram : FashionStorebyfw 3. Follow blog :   FWS |  BelogsJM  | Abam Kie ...

1st Giveway By FWS

6 Comments
1st Giveway By FWS

Syarat-syarat
1. Blogger Malaysia
2. Follow Instagram :
3. Follow blog :
4. Follow  G+
5. Like FB
6. Follow twitter (yang tak ada, dikecualikan)
7. Klik Nuffnang
8. Klik Iklan *tunggu hingga habis loading*
1 | 2 | 3 |
Cara-cara nak join?
1. Buat Entry yang bertajuk "1st Giveway By FWS "
2. Letak Banner dan backlinkkan ke entry ini
3. Letak username ig korang dalam entry tu: IG npbalqisbatrisyia
4. Comment link entry korang !
Hadiah-hadiah Yang Menanti?
1. Diskaun RM10 shopping di FashionStorebyfw (FWS) x3 pemenang
2. Topup RM5 (FWS) x2 Pemenang
3. Header + Watermark Logo ( Sis Awadah ) x3 pemenang
4. Topup RM10 (JMBELOG) x2 pemenang
5. Topup RM5 ( Abam Kie ) x3 pemenang
Pemilihan pemenang melalui random.org
Banyak kan hadiah yang disediakan? kalau rasa nak menang, anda ada masa 1 bulan untuk join !
1April 2017 hingga 1Mei2017


You may also like

6 comments:

Farah Wahidah said...

Terima Kasih join:) senarai peserta dah diupdate. goodluck!
; http://fws00blog.blogspot.my/2017/04/senarai-peserta-1st-giveway-by-fws.html

Balqis Batrisyia said...

tq dear

Nurul Syahirah said...

singgah & follow dari segmen yang sama :D

http://www.syahirahvaliant.com/2017/04/1st-giveway-by-fws.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ
Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ

#jombercontest
#kisahhidupku

๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ

Balqis Batrisyia said...

Good luck too

Mia Liana said...

jalan2 dari giveaway yang sama...

http://www.mialiana.com/2017/04/1st-giveway-by-fws.html

- Mia Liana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...