Giveaway: Happy Birthday Aireen! by Elsaalicious & Sponsors

1:13 PM

KLIK BANNER UNTUK JOIN

SENARAI HADIAH YANG MENARIK DARIPADA ELSA & PARA SPONSOR UNTUK ANDA MENANGI!

Nature Republic Essence x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Bloglist selama 3 bulan x 5 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

Review Blog & Bloglist selama 2 bulan x 2 pemenang

5. Junzie
Topup RM 30 x 2 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

7. Sarah
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

8. Syaz
Topup RM 5 x 2 pemenang

9. Liyana
Review Blog & Igshop (jika ada, sponsor akan review igshop anda di instagram beliau) x 3 pemenang

Topup RM 10 x 2 pemenang

11. Farrah
Topup RM 5 x 2 pemenang

Bantal Burung Hantu x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Dreamcatchers x 2 pemenang

17. HADIAH MISTERI DARI ELSA x 1 PEMENANG

Jika penyertaan kurang daripada bilangan seperti yang dicari, kemungkinan seorang pemenang boleh menang banyak hadiah. Siapa tahu kan hehe. AYUH PAKAT RAMAI RAMAI UNTUK JOIN! KLIK BANNER

You Might Also Like

14 cutie berceloteh

  1. mujur elsa bw sini sebab elsa tak dapat url blog awak dekat entry elsa. maybe awak terlupa nak letak url blog awak dekat kotak komen entry ga elsa huhu. okay elsa dah update nama awak dalam list. jangan lupa bw peserta lain. goodluck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah)
      Ye ke? Sorry ye dear; tq btw

      Delete
  2. good luck..singgah dari GA yang sama http://msvelentine.blogspot.my/2017/02/giveaway-happy-birthday-aireen-by.html

    ReplyDelete
  3. datang dari GA yang sama... goodluck :D

    https://sishawa.blogspot.my/2017/02/giveaway-happy-birthday-aireen-by.html?showComment=1486651484132#c3635106518207582906

    ReplyDelete
  4. Gooluck.. jemput join ya :) http://fws00blog.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-mac-2017-by-fws.html <33

    ReplyDelete
  5. good luck dear..singgah dari ga yang sama..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/02/giveaway-happy-birthday-aireen-by.html

    ReplyDelete
  6. hai..datang dari ga yg sama..good luck..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/02/giveaway-happy-birthday-aireen-by.html

    ReplyDelete
  7. hai. singgah dri GA yg sama. :) goodluck

    http://theaaisy.blogspot.my/2017/02/giveaway-happy-birthday-aireen-by.html

    ReplyDelete
  8. good luck sis :D Mellya singgah dari GA yang sama :)
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2017/02/giveaway-happy-birthday-aireen-by.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum 😊 Saya Elsa, penganjur Giveaway: Happy Birthday Elsa! by Elsaalicious & Sponsors

    Tahniah! Anda pemenang GA ELSA!!! http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/senarai-pemenang-giveaway-happy.html

    Untuk tebus hadiah, sila klik url diatas dan baca sampai habis tau tau hehe. Jika tiada respon sebelum 12 mac 2017, elsa dan para sponsor akan burn hadiah / cabut nombor peserta lain

    Terima kasih sebab join 😘

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...